PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA |
||
STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- VELJAČA 2024. |
||
1.2. |
ČETVRTAK |
PAPRIKAŠ MAHUNE, SALATA, KRUH |
2.2. |
PETAK |
JUHA, LIGNJE, PEČENI KRUMPIR, KRUH |
5.2. |
PONEDJELJAK |
SVINJSKI RIŽOTO, SALATA, KRUH |
6.2. |
UTORAK |
JUHA, PEČENA PILETINA, MLINCI, SALATA, KRUH |
7.2. |
SRIJEDA |
KELJ VARIVO, PILEĆI MEDALJONI, KRUH |
8.2. |
ČETVRTAK |
JUHA, ŠPAGETI BOLJONJEZ, SALATA, KRUH |
9.2. |
PETAK |
GRAH S KOBASICOM, KRUH |
12.2. |
PONEDJELJAK |
PEČENA PILETINA, RIZI-BIZI, SALATA, KRUH |
13.2. |
UTORAK |
MESNE OKRUGLICE, PIRE KRUMPIR, KRUH |
14.2. |
SRIJEDA |
TIJESTO S MESOM, SALATA, KRUH |
15.2. |
ČETVRTAK |
FINO VARIVO, BEČKI ODREZAK, KRUH |
16.2. |
PETAK |
JUHA, RIBLJI ŠTAPIĆI, SLANI KRUMPIR, SALATA, KRUH |
19.2. |
PONEDJELJAK |
DRUGI DIO ZIMSKIH PRAZNIKA 19.2.2024.-23.2.2024. |
20.2. |
UTORAK |
|
21.2. |
SRIJEDA |
|
22.2. |
ČETVRTAK |
|
23.2. |
PETAK |
|
26.2. |
PONEDJELJAK |
JUHA, PEČENA PILETINA, MAHUNE VARIVO, KRUH |
27.2. |
UTORAK |
SVINJSKI PAPRIKAŠ, TJESTENINA, SALATA, KRUH |
28.2. |
SRIJEDA |
PLJESKAVICA, PIRE KRUMPIR, KRUH |
29.2. |
ČETVRTAK |
JUHA, PILEĆI MEDALJONI, TIJESTO S KUPUSOM, KRUH |