PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA |
||
STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- Siječanj 2025.
|
||
7.1. |
UTORAK |
Tjestenina s mesom, salata, kruh |
8.1. |
SRIJEDA |
Varivo od kelja, cordon bleu, kruh |
9.1. |
ČETVRTAK |
Juha, pečena piletina, mlinci, kruh |
10.1. |
PETAK |
Riblji štapići, blitva s krumpirom, kruh |
13.1. |
PONEDJELJAK |
Pileći medaljoni, pekarski krumpir, salata, kruh |
14.1. |
UTORAK |
Fino varivo, ćevapi, kruh |
15.1. |
SRIJEDA |
Juha, bečki odrezak, riža, kruh |
16.1. |
ČETVRTAK |
Paprikaš mahune, kruh |
17.1. |
PETAK |
Grašak varivo, kobasica, kruh |
20.1. |
PONEDJELJAK |
Špagete bolonjez, salata, kruh |
21.1. |
UTORAK |
Grašak varivo s hrenovkama, kruh |
22.1. |
SRIJEDA |
Juha, pljeskavica, špinat, kruh |
23.1. |
ČETVRTAK |
Mesne okruglice u umaku od rajčice, pire krumpir, kruh |
24.1. |
PETAK |
Tjestenina sa sirom |
27.1. |
PONEDJELJAK |
Svinjski rižoto, salata, kruh |
28.1. |
UTORAK |
Pileći medaljoni, pekarski krumpir, salata, kruh |
29.1. |
SRIJEDA |
Grah varivo, kobasica, kruh |
30.1. |
ČETVRTAK |
Junetina s graškom, tijesto, salata, kruh |
31.1. |
PETAK |
Juha, tijesto s krumpirom, salata, kruh |