Produženi boravak

“Djeca u školama za djecu u bolnicama”

“Djeca u školama za djecu u bolnicama”

Učenici 2.a razreda koji idu u produženi boravak skupa s učiteljicom Jelenom Novaković uključili su se u projekt CRVENIH NOSOVA "Djeca u školama za djecu u bolnicama". Projekt se sastojao od razgovora učitelja s učenicima o emocijama općenito i onima koje se javljaju...

Pročitajte više

Jelovnik svibanj 2025.

PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA  STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- SVIBANJ 2025.  2.5.PETAKGrah s kobasicom, kruh5.5.PONEDJELJAKSvinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo6.5.UTORAKJuha, pileći medaljoni, pire krumpir, salata, pecivo7.5.SRIJEDABečki odrezak,...

Pročitajte više

Jelovnik ožujak 2025.

PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA  STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- OŽUJAK 2025.  3.3.PONEDJELJAKSVINJSKI PAPRIKAŠ, TJESTENINA, SALATA, PECIVO4.3.UTORAKVARIVO OD KELJA, CORDON BLEU, PECIVO5.3.SRIJEDAJUHA, PILEĆI MEDALJONI, PIRE KRUMPIR, PECIVO6.3.ČETVRTAKŠPAGETE...

Pročitajte više

Jelovnik travanj 2025.

PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA  STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- TRAVANJ 2025.1.4.UTORAKPILETINA NA ŽARU, ZELENI RIŽOTO, SALATA, PECIVO2.4.SRIJEDAKRPICE SA ZELJEM, CORDON BLEU, PECIVO3.4.ČETVRTAKFINO VARIVO, PLJESKAVICA, PECIVO4.4.PETAKRIBLJI ŠTAPIĆI, BLITVA KRUMPIR,...

Pročitajte više
Obilježavanje Dana medijske pismenosti

Obilježavanje Dana medijske pismenosti

U sklopu 8. Dana medijske kulture, našeg Erasmus+ programa, učenici drugog razreda produženog boravka sudjelovali su u edukativnoj i interaktivnoj radionici pod vodstvom učiteljice Slađane Murković. Radionica je bila usmjerena na razvijanje ključnih vještina...

Pročitajte više

Jelovnik veljača 2025.

PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA   STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- Veljača 2025.   3.2. PONEDJELJAK SVINJSKI RIŽOTO, SALATA, KRUH 4.2. UTORAK VARIVO OD KELJA, CORDON BLEU, KRUH 5.2. SRIJEDA JUHA, PEČENA PILETINA, MLINCI, KRUH 6.2. ČETVRTAK ŠPAGETE BOLONJEZ, SALATA, KRUH 7.2....

Pročitajte više

Jelovnik za siječanj 2025.

PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA   STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- Siječanj 2025.   7.1. UTORAK Tjestenina s mesom, salata, kruh 8.1. SRIJEDA Varivo od kelja, cordon bleu, kruh 9.1. ČETVRTAK Juha, pečena piletina, mlinci, kruh 10.1. PETAK Riblji...

Pročitajte više
Skip to content