PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA |
||
STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- TRAVANJ 2024.
|
||
8.4. |
PONEDJELJAK |
Svinjski rižoto, salata, kruh |
9.4. |
UTORAK |
Juha, pileća prsa, pire krumpir, kruh |
10.4. |
SRIJEDA |
Fino varivo, pileći medaljoni, kruh |
11.4. |
ČETVRTAK |
Tijesto s mesom, salata, kruh |
12.4. |
PETAK |
Juha od rajčice, riblji štapići, pečeni krumpir, kruh |
15.4. |
PONEDJELJAK |
Paprikaš mahune, kruh |
16.4. |
UTORAK |
Juha, pečena piletina, mlinci, salata, kruh |
17.4. |
SRIJEDA |
Ćevapi, brokula s krumpirom, salata, kruh |
18.4. |
ČETVRTAK |
Špageti bolonjez, salata, kruh |
19.4 |
PETAK |
Grah s kobasicom, kruh |
22.4 |
PONEDJELJAK |
Svinjski paprikaš, tijesto, salata, kruh |
23.4. |
UTORAK |
Bečki odrezak, špinat, kruh |
24.4. |
SRIJEDA |
Grašak varivo s hrenovkom, kruh |
25.4. |
ČETVRTAK |
Juneći gulaš, tijesto, salata, kruh |
26.4 |
PETAK |
Juha od rajčice, riblji štapići, blitva s krumpirom, kruh |
29.4. |
PONEDJELJAK |
Svinjski rižoto, salata, kruh |
30.4. |
UTORAK |
Tijesto s mesom, salata, kruh |