PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA

 

STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- Siječanj 2025.

 

7.1.

UTORAK

Tjestenina s mesom, salata, kruh

8.1.

SRIJEDA

Varivo od kelja, cordon bleu, kruh

9.1.

ČETVRTAK

Juha, pečena piletina, mlinci, kruh

10.1.

PETAK

Riblji štapići, blitva s krumpirom, kruh

13.1.

PONEDJELJAK

Pileći medaljoni, pekarski krumpir, salata, kruh

14.1.

UTORAK

Fino varivo, ćevapi, kruh

15.1.

SRIJEDA

Juha, bečki odrezak, riža, kruh

16.1.

ČETVRTAK

Paprikaš mahune, kruh

17.1.

PETAK

Grašak varivo, kobasica, kruh

20.1.

PONEDJELJAK

Špagete bolonjez, salata, kruh

21.1.

UTORAK

Grašak varivo s hrenovkama, kruh

22.1.

SRIJEDA

Juha, pljeskavica, špinat, kruh

23.1.

ČETVRTAK

Mesne okruglice u umaku od rajčice, pire krumpir, kruh

24.1.

PETAK

Tjestenina sa sirom

27.1.

PONEDJELJAK

Svinjski rižoto, salata, kruh

28.1.

UTORAK

Pileći medaljoni, pekarski krumpir, salata, kruh

29.1.

SRIJEDA

Grah varivo, kobasica, kruh

30.1.

ČETVRTAK

Junetina s graškom, tijesto, salata, kruh

31.1.

PETAK

Juha, tijesto s krumpirom, salata, kruh

 
Skip to content