PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA
  STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- LIPANJ 2025.  
2.6.PONEDJELJAKKrpice sa zeljem, cordon bleu, pecivo
3.6.UTORAKPiletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo
4.6.SRIJEDASvinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo
5.6.ČETVRTAKJuha, krumpir- tijesto, salata, pecivo
6.6.PETAKPohani sir, špinat, pecivo
9.6.PONEDJELJAKJuha, tijesto s mesom, salata, pecivo
10.6.UTORAKPaprikaš mahune, pecivo
11.6.SRIJEDAĆevapi, pekarski krumpir, pecivo
12.6.ČETVRTAKJuha, svinjski rižoto, salata, pecivo
13.6.PETAKRiblji štapići, blitva krumpir, pecivo
Skip to content