| PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA |
| STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- LIPANJ 2025. |
| 2.6. | PONEDJELJAK | Krpice sa zeljem, cordon bleu, pecivo |
| 3.6. | UTORAK | Piletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo |
| 4.6. | SRIJEDA | Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo |
| 5.6. | ČETVRTAK | Juha, krumpir- tijesto, salata, pecivo |
| 6.6. | PETAK | Pohani sir, špinat, pecivo |
| 9.6. | PONEDJELJAK | Juha, tijesto s mesom, salata, pecivo |
| 10.6. | UTORAK | Paprikaš mahune, pecivo |
| 11.6. | SRIJEDA | Ćevapi, pekarski krumpir, pecivo |
| 12.6. | ČETVRTAK | Juha, svinjski rižoto, salata, pecivo |
| 13.6. | PETAK | Riblji štapići, blitva krumpir, pecivo |