PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA |
STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- LIPANJ 2025. |
2.6. | PONEDJELJAK | Krpice sa zeljem, cordon bleu, pecivo |
3.6. | UTORAK | Piletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo |
4.6. | SRIJEDA | Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo |
5.6. | ČETVRTAK | Juha, krumpir- tijesto, salata, pecivo |
6.6. | PETAK | Pohani sir, špinat, pecivo |
9.6. | PONEDJELJAK | Juha, tijesto s mesom, salata, pecivo |
10.6. | UTORAK | Paprikaš mahune, pecivo |
11.6. | SRIJEDA | Ćevapi, pekarski krumpir, pecivo |
12.6. | ČETVRTAK | Juha, svinjski rižoto, salata, pecivo |
13.6. | PETAK | Riblji štapići, blitva krumpir, pecivo |