PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA
 

STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- Veljača 2025.

 

3.2. PONEDJELJAK SVINJSKI RIŽOTO, SALATA, KRUH
4.2. UTORAK VARIVO OD KELJA, CORDON BLEU, KRUH
5.2. SRIJEDA JUHA, PEČENA PILETINA, MLINCI, KRUH
6.2. ČETVRTAK ŠPAGETE BOLONJEZ, SALATA, KRUH
7.2. PETAK RIBLJI ŠTAPIĆI, BLITVA- KRUMPIR, KRUH
10.2. PONEDJELJAK SVINJSKI PAPRIKAŠ, SALATA, KRUH
11.2. UTORAK ĆEVAPI, PEKARSKI KRUMPIR, KRUH
12.2. SRIJEDA JUHA, CORDON BLEU, RIZI- BIZI, KRUH
13.2. ČETVRTAK PAPRIKAŠ MAHUNE, KRUH
14.2. PETAK GRAH VARIVO, KOBASICA, KRUH
17.2. PONEDJELJAK ŠPAGETE BOLONJEZ, SALATA, KRUH
18.2. UTORAK GRAŠAK VARIVO S HRENOVKAMA, KRUH
19.2. SRIJEDA JUHA, PILEĆI MEDALJONI, RESTANI KRUMPIR, SALATA, KRUH
20.2. ČETVRTAK PILETINA NA ŽARU, ZELENI RIŽOTO, SALATA, KRUH
21.2. PETAK JUHA OD RAJČICE, TJESTENINA SA SIROM
Skip to content