PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA | ||
STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- Veljača 2025.
|
||
3.2. | PONEDJELJAK | SVINJSKI RIŽOTO, SALATA, KRUH |
4.2. | UTORAK | VARIVO OD KELJA, CORDON BLEU, KRUH |
5.2. | SRIJEDA | JUHA, PEČENA PILETINA, MLINCI, KRUH |
6.2. | ČETVRTAK | ŠPAGETE BOLONJEZ, SALATA, KRUH |
7.2. | PETAK | RIBLJI ŠTAPIĆI, BLITVA- KRUMPIR, KRUH |
10.2. | PONEDJELJAK | SVINJSKI PAPRIKAŠ, SALATA, KRUH |
11.2. | UTORAK | ĆEVAPI, PEKARSKI KRUMPIR, KRUH |
12.2. | SRIJEDA | JUHA, CORDON BLEU, RIZI- BIZI, KRUH |
13.2. | ČETVRTAK | PAPRIKAŠ MAHUNE, KRUH |
14.2. | PETAK | GRAH VARIVO, KOBASICA, KRUH |
17.2. | PONEDJELJAK | ŠPAGETE BOLONJEZ, SALATA, KRUH |
18.2. | UTORAK | GRAŠAK VARIVO S HRENOVKAMA, KRUH |
19.2. | SRIJEDA | JUHA, PILEĆI MEDALJONI, RESTANI KRUMPIR, SALATA, KRUH |
20.2. | ČETVRTAK | PILETINA NA ŽARU, ZELENI RIŽOTO, SALATA, KRUH |
21.2. | PETAK | JUHA OD RAJČICE, TJESTENINA SA SIROM |