PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA
  STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- TRAVANJ 2025.
1.4.UTORAKPILETINA NA ŽARU, ZELENI RIŽOTO, SALATA, PECIVO
2.4.SRIJEDAKRPICE SA ZELJEM, CORDON BLEU, PECIVO
3.4.ČETVRTAKFINO VARIVO, PLJESKAVICA, PECIVO
4.4.PETAKRIBLJI ŠTAPIĆI, BLITVA KRUMPIR, PECIVO
7.4.PONEDJELJAKGRAŠAK VARIVO S HRENOVKAMA, PECIVO
8.4.UTORAKJUHA, PILEĆI MEDALJONI, RESTANI KRUMPIR, SALATA, PECIVO
9.4.SRIJEDASVINJSKI RIŽOTO, SALATA, PECIVO
10.4.ČETVRTAKPAPRIKAŠ MAHUNE, PECIVO
11.4.PETAKJUHA, KRUMPIR- TIJESTO, SALATA, PECIVO
14.4.PONEDJELJAKTIJESTO S MESOM, SALATA, PECIVO
15.4.UTORAKJUHA, ĆEVAPI, PEKARSKI KRUMPIR, PECIVO
16.4.SRIJEDAJUHA OD RAJČICE, TJESTENINA SA SIROM
17.4.ČETVRTAK
18.4.PETAK
21.4.PONEDJELJAK
22.4.UTORAKSVINJSKI PAPRIKAŠ, TJESTENINA, SALATA, PECIVO
23.4.SRIJEDAJUNETINA S GRAŠKOM, PECIVO
24.4.ČETVRTAKJUHA, BEČKI ODREZAK, RIZI-BIZI, SALATA
25.4.PETAKPOHANI SIR, KRUMPIR- BLITVA, PECIVO
28.4.PONEDJELJAKSVINJSKI PAPRIKAŠ, TJESTENINA, SALATA, PECIVO
29.4.UTORAKŠPAGETE BOLONJEZ, SALATA, PECIVO
30.4.SRIJEDAJUHA, PILEĆI MEDALJONI, ŠPINAT, PECIVO
Skip to content