PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA |
STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- SVIBANJ 2025. |
2.5. | PETAK | Grah s kobasicom, kruh |
5.5. | PONEDJELJAK | Svinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo |
6.5. | UTORAK | Juha, pileći medaljoni, pire krumpir, salata, pecivo |
7.5. | SRIJEDA | Bečki odrezak, rižoto, salata |
8.5. | ČETVRTAK | Paprikaš mahune, pecivo |
9.5. | PETAK | Juha, krumpir tijesto, salata, pecivo |
12.5. | PONEDJELJAK | Paprikaš mahune, pecivo |
13.5. | UTORAK | Juha, ćevapi, pekarski krumpir, pecivo |
14.5. | SRIJEDA | Tijesto s mesom, salata, pecivo |
15.5. | ČETVRTAK | Svinjski rižoto, salata, pecivo |
16.5. | PETAK | Riblji štapići, blitva-krumpir, pecivo |
19.5. | PONEDJELJAK | Grašak varivo s hrenovkama, pecivo |
20.5. | UTORAK | Piletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo |
21.5. | SRIJEDA | Grah, kobasica, kruh |
22.5 | ČETVRTAK | Juha, bečki odrezak, rižoto, salata |
23.5. | PETAK | Tjestenina sa sirom, pecivo |
26.5. | PONEDJELJAK | Junetina s graškom, pecivo |
27.5. | UTORAK | Špagete bolonjez, salata, pecivo |
28.5. | SRIJEDA | Pileći medaljoni, rizi-bizi, salata, pecivo |
29.5. | ČETVRTAK | Juha, pljeskavica, kroketi, pecivo |