PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA
  STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- SVIBANJ 2025.  
2.5.PETAKGrah s kobasicom, kruh
5.5.PONEDJELJAKSvinjski paprikaš, tjestenina, salata, pecivo
6.5.UTORAKJuha, pileći medaljoni, pire krumpir, salata, pecivo
7.5.SRIJEDABečki odrezak, rižoto, salata
8.5.ČETVRTAKPaprikaš mahune, pecivo
9.5.PETAKJuha, krumpir tijesto, salata, pecivo
12.5.PONEDJELJAKPaprikaš mahune, pecivo
13.5.UTORAKJuha, ćevapi, pekarski krumpir, pecivo
14.5.SRIJEDATijesto s mesom, salata, pecivo
15.5.ČETVRTAKSvinjski rižoto, salata, pecivo
16.5.PETAKRiblji štapići, blitva-krumpir, pecivo
19.5.PONEDJELJAKGrašak varivo s hrenovkama, pecivo
20.5.UTORAKPiletina na žaru, zeleni rižoto, salata, pecivo
21.5.SRIJEDAGrah, kobasica, kruh
22.5ČETVRTAKJuha, bečki odrezak, rižoto, salata
23.5.PETAKTjestenina sa sirom, pecivo
26.5.PONEDJELJAKJunetina s graškom, pecivo
27.5.UTORAKŠpagete bolonjez, salata, pecivo
28.5.SRIJEDAPileći medaljoni, rizi-bizi, salata, pecivo
29.5.ČETVRTAKJuha, pljeskavica, kroketi, pecivo
Skip to content