PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA
  STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- OŽUJAK 2025.  
3.3.PONEDJELJAKSVINJSKI PAPRIKAŠ, TJESTENINA, SALATA, PECIVO
4.3.UTORAKVARIVO OD KELJA, CORDON BLEU, PECIVO
5.3.SRIJEDAJUHA, PILEĆI MEDALJONI, PIRE KRUMPIR, PECIVO
6.3.ČETVRTAKŠPAGETE BOLONJEZ, SALATA, PECIVO
7.3.PETAKRIBLJI ŠTAPIĆI, BLITVA S KRUMPIROM, PECIVO
10.3.PONEDJELJAKGRAŠAK VARIVO S HRENOVKAMA, PECIVO
11.3.UTORAKJUHA, ĆEVAPI, PEKARSKI KRUMPIR, PECIVO
12.3.SRIJEDASVINJSKI RIŽOTO, SALATA, PECIVO
13.3.ČETVRTAKPAPRIKAŠ MAHUNE, PECIVO
14.3.PETAKGRAH VARIVO, KOBASICA, PECIVO
17.3.PONEDJELJAKKRPICE SA ZELJEM, CORDON BLEU, PECIVO
18.3.UTORAKFINO VARIVO, PLJESKAVICA, PECIVO
19.3.SRIJEDAJUHA, PILEĆI MEDALJONI, RESTANI KRUMPIR, SALATA, PECIVO
20.3.ČETVRTAKPILETINA NA ŽARU, ZELENI RIŽOTO, SALATA, PECIVO
21.3.PETAKJUHA OD RAJČICE, TJESTENINA SA SIROM
24.3.PONEDJELJAKSVINJSKI PAPRIKAŠ, TJESTENINA, SALATA, PECIVO
25.3.UTORAKJUNETINA S GRAŠKOM, PECIVO
26.3.SRIJEDAJUHA, BEČKI ODREZAK, RIŽOTO, SALATA
27.3.ČETVRTAKTIJESTO S MESOM, SALATA, PECIVO
28.3.PETAKJUHA, KRUMPIR- TIJESTO, PECIVO
31.3.PONEDJELJAKSVINJSKI RIŽOTO, PECIVO
Skip to content