PRODUŽENI BORAVAK U ŠKOLAMA |
STUDENTSKI CENTAR- JELOVNIK- OŽUJAK 2025. |
3.3. | PONEDJELJAK | SVINJSKI PAPRIKAŠ, TJESTENINA, SALATA, PECIVO |
4.3. | UTORAK | VARIVO OD KELJA, CORDON BLEU, PECIVO |
5.3. | SRIJEDA | JUHA, PILEĆI MEDALJONI, PIRE KRUMPIR, PECIVO |
6.3. | ČETVRTAK | ŠPAGETE BOLONJEZ, SALATA, PECIVO |
7.3. | PETAK | RIBLJI ŠTAPIĆI, BLITVA S KRUMPIROM, PECIVO |
10.3. | PONEDJELJAK | GRAŠAK VARIVO S HRENOVKAMA, PECIVO |
11.3. | UTORAK | JUHA, ĆEVAPI, PEKARSKI KRUMPIR, PECIVO |
12.3. | SRIJEDA | SVINJSKI RIŽOTO, SALATA, PECIVO |
13.3. | ČETVRTAK | PAPRIKAŠ MAHUNE, PECIVO |
14.3. | PETAK | GRAH VARIVO, KOBASICA, PECIVO |
17.3. | PONEDJELJAK | KRPICE SA ZELJEM, CORDON BLEU, PECIVO |
18.3. | UTORAK | FINO VARIVO, PLJESKAVICA, PECIVO |
19.3. | SRIJEDA | JUHA, PILEĆI MEDALJONI, RESTANI KRUMPIR, SALATA, PECIVO |
20.3. | ČETVRTAK | PILETINA NA ŽARU, ZELENI RIŽOTO, SALATA, PECIVO |
21.3. | PETAK | JUHA OD RAJČICE, TJESTENINA SA SIROM |
24.3. | PONEDJELJAK | SVINJSKI PAPRIKAŠ, TJESTENINA, SALATA, PECIVO |
25.3. | UTORAK | JUNETINA S GRAŠKOM, PECIVO |
26.3. | SRIJEDA | JUHA, BEČKI ODREZAK, RIŽOTO, SALATA |
27.3. | ČETVRTAK | TIJESTO S MESOM, SALATA, PECIVO |
28.3. | PETAK | JUHA, KRUMPIR- TIJESTO, PECIVO |
31.3. | PONEDJELJAK | SVINJSKI RIŽOTO, PECIVO |