2022-06-10 13:49:27

Obavijest roditeljima/starateljima

Poštovani roditelji/staratelji,

17. lipnja u školi je nenastavni radni dan te će umjesto nastave biti organizirane sportsko-rekreacijske aktivnosti.

Učenici razredne nastave (od 1. do 4. razreda) i roditelji koji žele i mogu okupljaju se pred glavnim ulazom u 9:00 sati te odlaze na obližnje igralište i u parkove. U sportsko-rekreacijskim susretima mogu sudjelovati i roditelji. Učenici trebaju ponijeti sportske rekvizite (lopte, badminton, obruč, guma, krede, frizbi itd.) te adekvatnu obuću i odjeću.

Za učenike predmetne nastave sportsko-rekreacijske aktivnosti bit  će organizirane na školskom igralištu.

Okupljanje učenika je u 8 sati na školskom igralištu po razrednim odjelima. Aktivnosti započinju predstavljanjem uspjeha Školskog sportskog društva „Jagoda“, odnosno predstavljanje učenika sudionika na državnim natjecanjima i najsportaša.

Nakon predstavljanja slijede revijalne utakmice između učenika i roditelja/staratelja.

 Istovremeno će se održati nogometna utakmica na vanjskom igralištu u kojoj sudjeluju dječaci i roditelji te odbojkaška utakmica u dvorani u kojoj sudjeluju djevojčice i roditelji. Trajanje nogometne utakmice je 2 puta po 15 minuta dok se odbojka igra u dva seta.

Nakon predstavljanja  i revijalnih utakmica na sportskim terenima održat će se sportski susreti po izboru, nogomet, košarka i odbojka  u samoorganizaciji učenika i roditelja.

Molimo roditelje zainteresirane za sudjelovanje u sportskim aktivnostima da se jave razrednom učitelju do srijede 15. lipnja do 12 h s napomenom u kojem sportu žele sudjelovati.

 

S poštovanjem!

Ravnatelj Franjo Vukelić


Osnovna škola Jagode Truhelke Osijek