2021-12-16 08:32:00

eTwinning projekt Srednjokaz

Učenici 8. a, b, c razreda pod voditeljstvom razrednica Đurđice Janković, Vjekoslave Hrastović i Vesne Ovničević, uključili su se u e Twinning projekt Srednjokaz kojim će se provoditi aktivnosti profesionalnog usmjeravanja na području Republike Hrvatske u školskoj godini 2021./2022. 

Cilj je projekta potaknuti učenike na promišljanje o njihovom profesionalnom putu kroz 8 aktivnosti koje će se realizirati od rujna 2021. do kolovoza 2022.
Učenici će upoznati svoje želje, potrebe i mogućnosti, prikupiti informacije o obrazovnim i radnim mogućnostima te predvidjeti svoj obrazovni i radni put.

Očekivani rezultat projekta je dobiti jasniju predodžbu o vlastitom profesionalnom i obrazovnom putu. Radovi pojedinih projektnih aktivnosti bit će izloženi na Twinspaceu, školskim panoima i mrežnoj stranici škole.

Do sada su odrađene sljedeće aktivnosti:

anketni upitnik pod nazivom Htio bih da moj razrednik zna upitnik Stavovi učenika osmih razreda o pohađanju srednje škole 10 stvari o meni intervju sa zaposlenicima škole I mi smo nekad bili srednjoškolci

S nestrpljenjem očekujemo nove zanimljive aktivnosti!

Vjekoslava Hrastović, razrednica 8.b


Osnovna škola Jagode Truhelke Osijek